Om MovieStarPlanet

MovieStarPlanet er et sjovt og sikkert sted på nettet, hvor børn kan have det sjovt mens de lærer engelsk. MovieStarPlanet udfordrer børn til at være kreative mens de bruger det engelske sprog, så de forbedrer deres skriftlige engelske færdigheder på sjove og innovative måder.

MovieStarPlanet er et socialt website, hvor børn og unge kan samarbejde med deres venner om at skabe små animerede film. Dialogen i filmene er skrevet på engelsk og børnene får derved øvet deres skriftlige engelske færdigheder. MovieStarPlanet er en blanding af Facebook og YouTube med en tilknyttet læringsdimension.

På MovieStarPlanet skaber hvert barn en virtuel MovieStar figur, som bliver brugt i film sammen med deres venners figurer. Børnene kan dele deres film med hinanden og anmelde hinandens film.

Baseret på hvor populære filmene er, vil den virtuelle MovieStar blive tildelt virtuel fame og penge, og tilbyder derved nye muligheder i de efterfølgende film. Den virtuelle MovieStars kontinuerlige fremskridt giver MovieStarPlanet et væsentligt element af leg og konkurrence, som appellerer til børn.

MovieStarPlanet var oprindeligt udviklet med finansiel støtte fra det Danske Ministerium for Videnskab, Teknologi og Udvikling og i samarbejde med Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, samt et antal folkeskolelærer.

Udtalelser

'Forskning har vist at børn lærer engelsk når de kommunikerer og spiller online spil i deres fritid. MovieStarPlanet er et nyt og lovende online univers som giver børn muligheden for at spille, kommunikere og være kreative mens deres engelsk kundskaber forbedres.'
Bente Meyer, Lektor, PhD, Institut for Didaktik på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole.


'MovieStarPlanet er motiverende og inspirerende for børn mellem 10-14 år. MovieStarPlanet tilbyder gode muligheder for varieret undervisning og det er et super redskab til at forbedre børnenes færdigheder i skriftlig og mundtlig engelsk.'
Gitte Tjellesen, Engelsklærer, Maglegaardsskolen i Gentofte, Danmark.

Mere information?

Du kan læse MovieStarPlanets brugervejledningher.

For support spørgsmål skriv en mail tilsupport@moviestarplanet.com

For spørgsmål vedrørende reklame og forretning skriv en mail til contact@moviestarplanet.com